Skip to content

Wil je weten hoe het interne team van BECIS | DIOR eruit ziet? Onze collega's nemen je mee in hun rol!

HR en recruitmentstagiaire

Esmee van Bokkum is 22 jaar oud en woont in Rotterdam. Het laatste jaar van haar studie is aangebroken en dat betekent natuurlijk afstuderen. Via LinkedIn ging ze op zoek naar een afstudeerstage en zodoende kwam ze bij BECIS | DIOR terecht. Esmee solliciteerde op een oude stagevacature en daarmee trok ze gelijk de aandacht van onze recruiters.  

Rollend balletje  Esmee zag BECIS | DIOR als de ideale plek waar ze haar eerste stappen in de praktijk kon zetten. Daarom was dit de eerste en tevens de enige organisatie waar ze solliciteerde. Toen ze op gesprek mocht komen had ze gelijk een fijn gevoel. Ze ervaarde een informele sfeer en vond de medewerkers erg gezellig. Het balletje ging al snel rollen en inmiddels versterkt Esmee ongeveer drie maanden onze organisatie als HR en recruitmentstagiaire.    Kansen  De functie van Esmee is in korte tijd al veranderd. Ze wilde graag een bijbaan die beter aansloot bij haar opleiding en goed te combineren was met haar stage. Eén van onze recruiters zag hier een kans in en bood Esmee een bijbaan aan bij BECIS | DIOR. Binnen een aantal weken was alles rond, wat betekent dat Esmee momenteel 24 uur stage loopt en daarnaast nog 16 uur bij ons werkt als recruiter. Ook na afloop van haar stage blijft ze in dienst binnen het recruitmentteam.  

"Er is binnen BECIS | DIOR veel ruimte om aan te geven wat je zelf leuk vindt om te doen, waardoor de werkzaamheden veelzijdig zijn. " - Esmee

Blanco instelling  Als HR en recruitmentstagiaire begin je meestal met het checken van de kanalen op sollicitaties en andere berichten. De ene dag voer je een telefonisch kennismakingsgesprek en de andere dag houd je je bezig met eerste of tweede sollicitatiegesprekken. Voor deze rol is het van belang dat je blanco een gesprek in gaat. Je vertelt de kandidaat over de functie en het bedrijf en vervolgens kijk je of het van beide kanten klikt. Binnenkort gaat Esmee een cursus volgen zodat ze ook de assessments kan bespreken met kandidaten. Hier kijkt ze enorm naar uit omdat het goed aansluit bij haar studie arbeids- en organisatiepsychologie.    Veelzijdig  Esmee vindt het recruitmentteam heel gezellig. Ondanks dat iedere collega een andere manier van werken heeft, vullen ze elkaar goed aan. Je kan met iedereen binnen de organisatie een praatje maken en het is laagdrempelig om vragen te stellen aan je collega’s. Ook is er ruimte om aan te geven wat je zelf leuk vindt om te doen, waardoor de werkzaamheden veelzijdig zijn. Als je een flexibele en eigentijdse organisatie zoekt waar je jouw ei kwijt kan, dan is BECIS | DIOR dé plek voor jou. 

Neem contact op

Hi, mijn naam is Elske Visser en ik ben één van de recruiters bij BECIS | DIOR. Heb je vragen over het traineeship? Dan mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen via 06 12 76 51 01.