Skip to content

Adviseur arbeidsmarktcommunicatie

Nederland, Zuid-Holland, Den HaagMarketing en Communicatie

Functieomschrijving

Binnen BECIS | DIOR zijn we op zoek naar een adviseur arbeidsmarktcommunicatie die in samenwerking met de afdeling Recruitment gaat werken aan onze arbeidsmarktcommunicatie. Ben jij degene die als geen ander weet wat er speelt bij onze doelgroep? En weet jij hier ook proactief op in te haken met de juiste tools en middelen? Solliciteer dan op deze functie!


Wat ga je doen?

Als adviseur arbeidsmarktcommunicatie binnen BECIS | DIOR ga je werken aan ons werkgeversmerk. Met jouw kennis en ervaring weet jij je communicatiemiddelen zo in te richten, dat onze doelgroep niet meer om onze propositie ‘Hier Kan Het’ heen kan. Maar ook intern zorg je ervoor dat onze talenten de propositie kunnen dromen. Verder zorg je er samen met Recruitment voor dat onze vacatures zichtbaar en vindbaar zijn voor het talent dat wij zoeken. Je bent iemand die alle trends en ontwikkelingen op de voet volgt en dit ook direct toepast in je dagelijkse werkzaamheden. Met jouw creatieve brein werk je oplossingsgericht en ben je praktisch ingesteld.

Vereisten

Wie ben jij?

Je weet wat er speelt in de huidige arbeidsmarkt en weet hier slim op in te spelen. Je denkt graag out of the box en staat bekend om je creativiteit. Met deze kennis en creativiteit weet je in samenwerking met de afdelingen Marketing & Communicatie en Recruitment ervoor te zorgen dat niemand om BECIS | DIOR heen kan. Belangrijk hiervoor is dat je energie krijgt van samenwerken en je commercieel inzicht hebt. Daarnaast:

  • Beschik je over een afgeronde hbo- of wo-opleiding op een relevant gebied;
  • Heb je minimaal 3 jaar ervaring binnen de arbeidsmarktcommunicatie of in een soortgelijke functie;
  • Heb je ervaring in het ontwikkelen en uitvoeren van online en offline wervingscampagnes en het ontwikkelen van een employer branding strategie;
  • Weet je hoe campagnerapportages en sturingsinformatie te vertalen richting HR en recruitment, en hier vervolgens actie op kan ondernemen.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een snelgroeiende organisatie met een open cultuur. Hierdoor is er een fijne werksfeer en heb je dagelijks te maken met energieke en betrokken collega’s. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij bij BECIS | DIOR belangrijk, waardoor je veel mogelijkheden krijgt om (externe) opleidingen en trainingen te volgen. Je zal voornamelijk werken op ons kantoor in hartje Den Haag (een steenworp afstand van het station Den Haag Centraal), maar wij bieden ook de juiste middelen om zo goed mogelijk vanuit huis te kunnen werken. Verder bieden we je:

  • Een passend salaris;
  • 24 vaste vakantiedagen, met de mogelijkheid om meer bij te kopen. Ook krijg je 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een NS Business card;
  • Flexibele werktijden. Wij zijn altijd bereid jou te helpen met het vinden van de juiste werk-privébalans.

Wie is BECIS | DIOR?

Wij zijn BECIS | DIOR, hét adviesbureau en opleidingsinstituut op het gebied van informatiemanagement. Ons doel is om met de kennis en ervaring die wij in huis hebben, Rijksorganisaties te helpen hun informatiehuishouding open op orde te brengen. Dit doen we op een manier die écht werkt, voor nu en in de toekomst. Door overheidsinformatie op de juiste manier te bewaren, kunnen o.a. burgers, journalisten, onderzoekers en toekomstige generaties inzicht krijgen in belangrijke keuzes. Op die manier leveren wij een bijdrage aan een beter en mooier Nederland. Met een hecht team van ongeveer 100 adviseurs en informatiespecialisten werken wij iedere dag met enorm veel energie en passie aan uitdagende informatievraagstukken binnen de overheid. Ons interne team maakt het mogelijk om onze positieve impact vol te houden en uit te breiden. Deel jij dezelfde passie voor een mooier Nederland? Sluit je dan aan bij BECIS |DIOR, dan maken we samen het verschil!

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Ons sollicitatieproces

Heb je een vraag?

Hi, mijn naam is Sharon Emmerig en ik ben één van de recruiters bij BECIS | DIOR. Voor vragen over deze vacature mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen via 06 12 76 44 82. Past de functie niet bij jou, maar ken je iemand die aan de omschrijving voldoet? Stuur de vacature dan gerust door.