Skip to content

Opleidings assistent Den Haag

Nederland, Zuid-Holland, RandstadOpleiding

Functieomschrijving


Krijg jij energie van plannen en organiseren? Noemen jouw vrienden jou een echte regelneef of regelnicht en ben jij graag oplossingsgericht bezig? Dan is deze uitdagende functie als Opleidingsassistent van onze DIOR Academy echt wat voor jou!
DIOR Academy is het opleidingsinstituut van BECIS | DIOR. We bieden een ruim aanbod van opleidingen en trainingen op het gebied van informatie- en verandermanagement. In de veelzijdige rol als Opleidingassistent ben jij een echte spin in het web. De rol van Opleidingsassistent is nieuw en dus nog nader in te vullen waarin jouw creatieve en praktische ideeën om hier invulling aan te geven zeer welkom zijn.


Zo zijn de werkzaamheden afwisselend en is er veel ruimte voor eigen initiatief. Het ene moment help je onze docenten bij het voorbereiden en uitvoeren van hun lessen en het andere moment stel je de diploma’s op voor onze geslaagden. Ook ben je verantwoordelijk voor de gehele studentenadministratie, wat inhoudt dat je de aanmeldingen registreert en evaluaties voert van de gegeven trainingen. Heb je een goed idee over hoe dit efficiënter kan? Kom maar op!

Met andere woorden: jij krijgt in deze ondersteunende rol de ruimte om mee te bouwen aan de wondere wereld van het formeel en informeel leren, zowel intern binnen BECIS | DIOR als extern voor onze klanten.
Wat bieden we?

 • Persoonlijke én professionele ontwikkeling vinden wij heel belangrijk. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om zelf ook (externe) opleidingen en trainingen te volgen.
 • Werken in een vooruitstrevende organisatie, met energieke en betrokken collega’s
 • Een fijne werksfeer en een open cultuur en regelmatig een borrel met collega's. 
 • Een passend salaris bij jouw werkervaring en thuiswerkvergoeding.
 • Laptop, iPhone, een OV Businesscard en goede pensioenregeling
 • 24 vaste vakantiedagen, met de mogelijkheid op meer.
 • De juiste middelen om goed vanuit huis te kunnen werken wanneer je niet op kantoor bent.

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?
Als er een training op de planning staat bespreek je met onze gastvrouw de mogelijke capaciteit van ons kantoor in Den Haag. Zijn er teveel deelnemers? Dan regelen jullie samen een externe locatie. Als de locatie is geregeld neem je samen met de docenten en trainers de planning, voorbereiding en evaluatie van de training door. Ook eventuele wijzigingen bespreek je. Vervolgens verstuur, verwerk en analyseer je de evaluaties. In de tussentijd denk jij na over hoe we de interne processen van DIOR Academy kunnen professionaliseren, denk hierbij bijvoorbeeld aan het opzetten van een portal voor het inschrijven van trainingen, of een kwaliteitswaarborg systeem. Je sluit de dag af met het opstellen van facturatieoverzichten, zodat de financiële administratie up-to-date blijft.


Vereisten

Wat heb je nodig om deze functie zo goed mogelijk te vervullen

 • Een afgeronde mbo- of hbo opleiding;
 • Je bent proactief en denkt graag na over verbeteringen;
 • Je hebt zin om 24-32 uur aan de slag te gaan bij ons;
 • Je bent woonachtig in de Randstad.

of

Apply with Linkedin onbeschikbaar
Apply with Indeed onbeschikbaar

Ons sollicitatieproces

Heb je een vraag?

Hi, mijn naam is Sharon Emmerig en ik ben één van de recruiters bij BECIS | DIOR. Voor vragen over deze vacature mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen via 06 12 76 44 82. Past de functie niet bij jou, maar ken je iemand die aan de omschrijving voldoet? Stuur de vacature dan gerust door.