Skip to content

Betaalde opleiding tot: allround recruiter

Kom bij ons werken als recruiter in opleiding en word on-the-job opgeleid tot allround recruiter.

Je bent gedreven, hebt een goede dosis mensenkennis en zit vol energie om de juiste talenten aan ons te binden. Of je nu al een boek kan schrijven over je carrière, of net begint. Elk mens is een talent dat zich kan ontwikkelen. Daarom investeren wij in mensen, brengen we kennis in beweging en groeien we met onze mensen mee. Als recruiter in opleiding leer je van je collega's alle kneepjes van het vak. Van het zoeken naar potentieel talent op LinkedIn tot het onboarden van nieuwe medewerkers.  Je leert het allemaal in onze duurzame, mensgerichte en maatschappelijke organisatie.

Hier kom je te werken

BECIS | DIOR ondersteunt organisaties bij het vormen van een visie, strategie en beleid op het gebied van informatie- en verandermanagement. Door daarbij de organisatie en haar medewerkers centraal te stellen, creëren we een positieve beweging. Meerwaarde uit informatie halen noemen we dat. Onze recruitment afdeling bestaat uit energieke, sociale en   ervaren collega's. je komt te werken in een hecht team waar alle ruimte is voor jouw ontwikkeling. Samen werven jullie nieuwe collega's die waarde toevoegen voor onze opdrachtgevers.

Elk mens is een talent dat zich kan ontwikkelen. Daarom investeren wij in mensen, brengen we kennis in beweging en groeien we met onze mensen mee. Dit begint al voordat ze bij ons in dienst komen. Als recruiter krijg je namelijk alle ruimte om de kandidaten echt te leren kennen. Het gaat niet om harde cijfers, maar om het beste talent aan te trekken om samen te groeien.

Dit ga je doen als recruiter

De reden waarom je dit traject wilt starten, het werven van nieuwe collega's voor BECIS |DIOR. Daar komt meer bij kijken dan alleen maar gesprekken voeren. Want om in contact te komen met potentiële collega's zoek je via LinkedIn naar talent, organiseer je carriere-events en help je de marketing-en communicatie afdeling met de arbeidsmarktcommunicatie. Uiteraard heb je veel contact met kandidaten in het selectieproces. Van het eerste telefoongesprek, het bespreken van het assessment tot het tekenen van het contract. Jij geeft de mensen een warm welkom, enthousiasmeert ze voor BECIS |DIOR en zorgt voor een fijne kandidaat-ervaring.

Het programma

Wij geloven dat je het beste leert in de praktijk. Daarom loop je vanaf dag één al mee met de recruitmentafdeling en krijg je je eigen buddy die jou on-the-job coacht. Samen met klassikale trainingen, intervisies en kennissessies raak je vertrouwd met alle activiteiten die een recruiter uitvoert. Dit noemen wij blended learning.

Blended learning

Formeel leren

Klassikale trainingen, workshops en e-learnings

Informeel leren

Coaching-on-the-job, intervisies en persoonlijke aandacht

Communicatie- en gesprekstechnieken

Word een enthousiaste en volwaardige gesprekspartner en raak vertrouwd met het voeren van een effectief gesprek: luisteren, samenvatten, doorvragen en ‘de onzichtbare boodschap’ begrijpen en duiden.

Werven en selecteren

Leer werven via Social media en het effectief gebruik maken van ondersteuningstools recruitment: waar dienen ze toe en hoe zet je ze effectief in? Hoe selecteer je de juiste kandidaat en welke technieken kan je daarbij gebruiken?

Inhoudelijke kennis

Wie is de klant? Wie zijn de medewerkers die we werven? Wat vinden we daarbinnen belangrijk? Wat betekent dit voor de Recruiter?

Arbeidsmarktcommunicatie

Het leren schrijven van goede en opvallende vacatureteksten en het meedenken en ontwikkelen van herkenbare en impactvolle arbeidsmarktcommunicatie.

Samenwerking en professionele vaardigheden

Hoe werk je effectief met anderen samen? En hoe kan je vanuit andere invalshoeken een situatie bekijken en met praktische oplossingen komen.

Creativiteit en leiding geven aan de toekomst

Hoe leer je omdenken en vanuit andere perspectieven naar vraagstukken te kijken? En hoe maak je impact binnen je werk en hoe geef je leiding aan jouw toekomst en die van het vakgebied?

Wat bieden wij

Betaalde opleiding tot allround recruiter van zes maanden

Coaching on the job

Instapschaal Recruiter € 2400-3200

Flexibele uren (32-40 uur per week)

Aanvullende workshops en trainingen

Hechte club collega's

Je profiel

Je hebt ontzettend veel zin om aan de slag te gaan! Je bent energiek, sociaal en je wilt je graag ontwikkelen en een start maken als allround recruiter. Je bent minimaal 32 uur beschikbaar en HBO/WO werk- en denkniveau. Ervaring is geen vereiste. Wel moet je je kunnen herkennen in de onderstaande competenties.

  • Klantgericht

  • Communicatief

  • Initiatiefrijk

  • Resultaatgericht

  • Plannen en organiseren

  • Ondernemerschap

Neem contact op

Hi, mijn naam is Elske Visser en ik ben één van de recruiters bij BECIS | DIOR. Ben je enthousiast geworden over de opleiding tot recruiter maar wil je graag nog meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kan je verder de diepte in en worden al je vragen beantwoord. 06-12765101

elskevisser@becis.nl

Meest gestelde vragen over het opleidingstraject tot Allround recruiter

Wat houdt een opleidingstraject in?

In dit traject word je middels praktijk en theorie opgeleid tot recruiter bij BECIS | DIOR. Je komt te werken in het interne team op de recruitmentafdeling waar je door ervaren recruiters binnen zes maanden wordt opgeleid tot recruiter.

Kan iedereen deelnemen?

Ja, jong of oud, ervaring of geen ervaring. Iedereen is welkom om te solliciteren.

Wat levert dit opleidingstraject mij op?

Naast een vast salaris (op basis van je ervaring) en een kosteloos opleidingstraject word je opgeleid tot allround recruiter en kom je te werken in een mensgerichte organisatie met leuke collega's en activiteiten.

Heb ik ervaring nodig?

Nee, wel vragen wij om een bepaald competentieprofiel. Recruitment is een breed vakgebied en daar horen een aantal competenties bij die bij je moeten passen.

Wanneer kan ik beginnen?

In principe op ieder moment, je doet dan alvast wat praktijkervaring op. Het traject start in oktober 2022.

Zijn er kosten verbonden aan dit traject?

Nee. Naast de opleiding krijg je ook op basis van je werkervaring salaris. Wel zit er een opleidingsovereenkomst van zes maanden vast aan het opleidingstraject.