Wat doet een adviseur informatiemanagement bij BECIS | DIOR
Overslaan naar content

Maak kennis met onze adviseur Hannah.

Open op Orde

Hannah van Kooten is 25 jaar oud en woont in Veenendaal. Na haar afstuderen wilde ze graag een traineeship volgen om kennis op te doen in een specifiek vakgebied. Daarnaast vond ze het belangrijk dat ze deze opgedane kennis direct kon toepassen in de praktijk. Tijdens haar zoektocht stuitte ze op het traineeship van BECIS | DIOR en besloot ze te solliciteren. Inmiddels is Hannah ongeveer drie maanden in dienst als informatieprofessional in opleiding.

Informatiestromen op orde  Gedurende haar studie ontwikkelde Hannah een steeds grotere interesse in maatschappelijke vraagstukken. Ze ontdekte dat beslissingen binnen de overheid nog weleens op basis van gebrekkige informatie worden genomen en vond dat dit beter kon. Om deze reden wilde ze zelf een bijdrage leveren aan het op orde brengen van informatiestromen. Met ons Open op Orde traineeship kan dat.  Bewaren of vernietigen  Hannah haar eerste opdracht was bij Bureau Financieel Toezicht. Hier had ze invloed op het bewaren en vernietigen van overheidsdossiers. Het op orde brengen van de informatiestromen zorgt ervoor dat uitspraken, beslissingen en beleid onderbouwd en transparant tot stand kunnen komen. Dit werk was voor Hannah een goede start om bekend te raken met het vakgebied. Inmiddels heeft ze een nieuwe opdracht bij Gemeente Amsterdam. Ze kan niet wachten om zichzelf hier verder te ontwikkelen.  

"Door de focus op persoonlijke ontwikkeling kom ik tot inzichten en krijg ik handvaten aangereikt die ik zonder het traineeship niet in zo'n korte tijd had kunnen bemachtigen" - Hannah van Kooten

Inzichten  Tijdens het traineeship ligt er veel focus op persoonlijke ontwikkeling. Bij de start heeft Hannah dan ook diverse leerdoelen opgesteld. Ze reflecteert hier maandelijks op met haar teamleider en stelt bij waar nodig. De focus op persoonlijke ontwikkeling vindt Hannah erg fijn en een goede investering in haar loopbaan pad. Ze komt hierdoor tot inzichten en krijgt handvaten aangereikt die ze zonder het traineeship niet in zo’n korte tijd had kunnen bemachtigen. Dit vindt ze een groot voordeel van werken bij BECIS | DIOR.  

Neem contact op

Hi, mijn naam is Sharon Emmerig en ik ben één van de recruiters bij BECIS | DIOR. Heb je vragen over het traineeship? Dan mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen via 06 12 76 44 82.