Traineeship-informatie en verandermanagement BECIS | DIOR
Overslaan naar content

Informatie- en verandermanagement

De beste start van jouw carrière als young professional. Ons traineeship gaat van start in maart 2024. Wil je eerder starten? Ook daar hebben we mogelijkheden voor.

Traineeship

Ben jij een young professional die zich helemaal thuis voelt in de digitale wereld van nu? En zie jij het als een kans om in deze wereld mens en techniek nog verder samen te brengen? Met andere woorden: ga jij graag aan de slag met het realiseren van verandering, waardoor je direct impact kunt maken in onze moderne samenleving? Dan is het traineeship informatiemanagement en verandermanagement bij BECIS | DIOR misschien wel de beste start van jouw carrière. Hieronder vertellen we je graag waarom.

Het traineeship van BECIS | DIOR zorgt ervoor dat jij tijdens dit eenjarig programma zoveel mogelijk kennis opdoet van het vakgebied en tegelijkertijd kan groeien als professional. Wat wij precies bedoelen met groeien? Vallen, opstaan en weer een volgende sprong in de digitale wereld maken, net zolang totdat jij weet waar je goed in bent en waar je energie van krijgt. Je volgt het leertraject, samen met andere energieke young professionals, aan onze DIOR Academy. Het traineeship start eind april en begin oktober met een gezamenlijk kick-off moment. Tussentijds starten kan ook, dan doe je tot het kick-off moment alvast de nodige ervaring op.

“Ik zocht een plek waarin ik zowel persoonlijk als professioneel kan groeien om mezelf succesvol te kunnen ontwikkelen als young professional.”

Sharona van Akkeren Adviseur in opleiding

Wat ga ik precies doen?

De overheid staat de komende jaren voor genoeg uitdagingen rondom digitalisering. Als adviseur vorm jij de verbindende kracht die medewerkers op eigen wijze meeneemt in die verandering. Maar ook het voldoen aan belangrijke wet- en regelgeving, is voor veel overheidsorganisaties een belangrijke uitdaging. Denk aan de AVG, Omgevingswet en de Wet Open Overheid (WOO). Het is aan jou de taak om dit nieuwe beleid succesvol te implementeren. Gelukkig weet jij als geen ander dat iedere opdracht vraagt om een unieke aanpak. Een succesvolle verandering komt namelijk alleen tot stand met een goed uitgedacht communicatieplan, training en coaching, waarbij je de gebruiker en zijn behoeften altijd vooropstelt.   

Een mix van persoonlijke ontwikkeling, praktijkervaring en samenwerken

Het traineeship informatiemanagement en verandermanagement bestaat uit drie pijlers: persoonlijke ontwikkeling, praktijkervaring opdoen en samenwerken. Gedurende het jaar dagen we je continu uit om het maximale uit jezelf te halen. Dit doen we door middel van training, intervisie en (on)gevraagde feedback. Je zult merken dat je hierdoor in hoog tempo doorgroeit naar een professionele informatieadviseur met actuele kennis en vaardigheden.

Zodra jij hebt besloten dat ons traineeship de beste start is van jouw carrière, verwelkomen wij jou graag binnen onze organisatie. Aan het begin van het traineeship gaan we met jou in gesprek en vertel je ons meer over de kennis die je al op zak hebt, wat je interesseert en wat je verder nog wilt leren. We stellen samen professionele doelen op, waar jij je het aankomende jaar op gaat richten. Vervolgens bekijken we met jou welke opdracht het beste past bij jouw leerdoelen en ambities.

Maak kennis met Bob

Mijn naam is Bob Joosten en afgelopen jaar heb stond in het teken van professionele groei, boeiende uitdagingen en het ontdekken van nieuwe carrière mogelijkheden. In dit interview delen lees je alles over het verhaal van Bob, waarin hij zijn ervaringen over het traineeship deelt en laat zien hoe hij zich heeft ontwikkeld tot een succesvolle adviseur. Ontdek wat het traineeship Informatie- en Verandermanagement voor de start van jouw carrière kan betekenen!

Trainee Bob Joosten

Programma informatie- en verandermanagement

Kick-off

In mei en in september is er een gezamenlijk kick-off moment van het traineeship. Tussentijds starten kan ook, dan doe je tot het kick-off moment alvast de nodige ervaring op.

Ik en de ander

Persoonlijke effectiviteit, aan het werk, communicatie en zelfinzicht

Verandermanagement

Verandermanagement, Lean en je behaalt je Lean Six Sigma Orange belt

Adviseren

Adviesvaardigheden, rollenspellen en simulatie. + de Atelierdag 

Implementeren

Projectmatig creëren, faciliteren van verandering, Lean technieken

Leidinggeven aan je toekomst

Reflectie en persoonlijk leiderschap

Selling consultancy

Jouw persoonlijke meerwaarde ontdekken

Conflicthantering

Omgaan met weerstand en oefenen met trainingsacteur. +Schitteren en Scoren

Benieuwd naar de ervaringen van andere adviseurs in opleiding? Lees dan ook de blog van Nina. Zij heeft het traineeship informatiemanagement en verandermanagement met succes afgerond!

Direct aan de slag?

Ben je geïnteresseerd in dit traineeship? Solliciteer dan direct via onderstaande link.

Neem contact op

Neem contact op met één van onze recruiters:

Anouk Ackermans

"Voor vragen over deze vacature mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen op 06 57 68 50 69. Past de functie niet bij jou, maar ken je iemand die aan de omschrijving voldoet? Stuur de vacature dan gerust door."