Wat doet een adviseur bij BECIS | DIOR
Overslaan naar content

Maak kennis met Nidia, adviseur bij BECIS | DIOR

Informatie- en verandermanagement

Mijn naam is Nidia van Strien en ik heb in 2020 mijn diploma voor het traineeship informatie- en verandermanagement behaald. Daarvoor heb ik een studie Geschiedenis afgerond. Sinds mijn traineeship ben ik werkzaam bij de gemeente Amsterdam.

Traineeship

Tijdens het traineeship heb ik meer zelfkennis opgedaan. Zo weet ik nu beter wat mijn krachten en valkuilen zijn. Daarnaast heb ik meer inzicht gekregen in het vakgebied informatiemanagement.

Mijn werk in de praktijk

Als adviseur werk ik het liefst op het snijvlak van de business en ICT. Op strategisch en tactisch niveau bezig zijn met het vakgebied vind ik het leukst. Ik denk graag na over hoe we de processen binnen het informatiemanagement kunnen verbeteren en hoe we de informatiestromen (met bijbehorende ICT-middelen) zo kunnen inrichten dat we voldoen aan de wettelijke kaders, burgers goed kunnen bedienen en tegelijkertijd het werk voor de medewerkers makkelijker, efficiënter en leuker kunnen maken.

Tijdens het traineeship heb ik meer zelfkennis opgedaan. Zo weet ik nu beter wat mijn krachten en valkuilen zijn  

Nidia van Strien Adviseur in opleiding

Neem contact op

Hi, mijn naam is Sharon Emmerig en ik ben één van de recruiters bij BECIS | DIOR. Heb je vragen over het traineeship? Dan mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen via 06 12 76 44 82. Past de functie niet bij jou, maar ken je iemand die aan de omschrijving voldoet? Stuur de vacature dan gerust door.

Wil je net als Nidia ons traineeship volgen?

Solliciteer dan snel via onderstaande link.