Wat doet een adviseur informatiemanagement bij BECIS | DIOR
Overslaan naar content

Maak kennis met onze adviseur Pieter.

Open op Orde

Pieter is 29 jaar oud en woont in Katwijk. Hij is leergierig ingesteld en wilde daarom graag een traineeship volgen. Toen hij BECIS | DIOR tegen kwam op LinkedIn zag hij gelijk raakvlakken met zijn ervaring in het onderzoek. Daarnaast sprak het werken op opdrachtbasis hem aan. Inmiddels is Pieter drie maanden werkzaam bij ons als adviseur in opleiding Open op Orde.

Rustig landen  Sinds Pieter is begonnen met het traineeship Informatieprofessional Open op Orde, heeft hij twee verschillende opdrachten gedaan. Bij de eerste opdracht lag de focus vooral op het opdoen van kennis, terwijl de tweede opdracht zich meer richt op het doen van onderzoek. Volgens Pieter is dit een fijne werkwijze om rustig te landen bij een nieuwe organisatie. 

Onbekend materiaal  Pieter zijn huidige opdracht bestaat uit twee onderdelen. In eerste instantie houdt hij zich bezig met het vastleggen, bewaren en beschikbaar stellen van archiefmateriaal dat op oude dragers staat. Denk aan materiaal op oude videobanden, cassette banden en floppy disks. Het tweede onderdeel van de opdracht bestaat uit het duurzaam bewaren van materiaal dat al gedigitaliseerd is. Het leuke hiervan vindt Pieter dat hij materiaal tegenkomt wat hij nog nooit heeft gezien. 

 

"Bij mijn opdracht kom ik soms materiaal tegen wat ik nog nooit heb gezien" - Pieter van der Bent

Echte interesse  In de uren dat Pieter niet bezig is met zijn opdracht, werkt hij mee aan interne projecten voor BECIS | DIOR en heeft hij bijvoorbeeld trainingen met zijn medetrainees. Pieter vindt dat er binnen onze organisatie een goede sfeer hangt, dat je fijne begeleiding krijgt en dat de medewerkers echte interesse in elkaar hebben. Er wordt gekeken naar jouw wensen en op basis daarvan kom je terecht bij een passende opdracht. Dus ben jij nog op zoek naar een traineeship waarbij je jezelf binnen een jaar kan ontpoppen tot ware informatieprofessional? Dan is BECIS | DIOR de organisatie voor jou!    

Neem contact op

Hi, mijn naam is Sharon Emmerig en ik ben één van de recruiters bij BECIS | DIOR. Heb je vragen over het traineeship? Dan mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen via 06 12 76 44 82.