Wat doet een adviseurbij BECIS | DIOR
Overslaan naar content

Maak kennis met onze senior adviseur Rene.

Informatie- en verandermanagement

Mijn naam is René de Jong en ik heb in 2017 het traineeship informatie- en verandermangement bij BECIS | DIOR succesvol afgerond. Daarvoor heb ik een bachelor Bestuurskunde gevolgd in Tilburg, waarna ik een master International Relations aan de Universiteit van Amsterdam heb gehaald.

Traineeship Tijdens het traineeship heb ik gewerkt bij de DCMR Milieudienst Rijnmond. Verder heb ik opdrachten uitgevoerd voor de UvA, ProRail en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Tijdens het traineeship heb ik vooral veel over mezelf geleerd. Wie ik ben op de werkvloer, waar mijn kracht ligt, wat ik spannend vind en waarom en hoe ik daarmee om kan gaan. Voor mij is het vooral belangrijk om impact te maken met mijn werk. Ik wil de wereld iets mooier achterlaten dan hoe ik 'm heb gevonden. Op het onderwerp Actieve openbaarmaking werk ik aan een transparante overheid, die haar werk doet in verbinding met haar omgeving. Zo hebben we directe impact op het democratisch proces en dat motiveert me.

"Voor mij is het vooral belangrijk om impact te maken met mijn werk. Ik wil de wereld iets mooier achterlaten dan hoe ik 'm heb gevonden''

Rene de Jong Senior Adviseur

Neem contact op

Hi, mijn naam is Sharon Emmerig en ik ben één van de recruiters bij BECIS | DIOR. Heb je vragen over het traineeship? Dan mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen via 06 12 76 44 82.