Wat doet een adviseur informatiemanagement bij BECIS | DIOR
Overslaan naar content

Maak kennis met onze adviseur Romé.

Informatie- en verandermanagement

Romé van Vroonhoven is 25 jaar oud en woont in Amsterdam. Ruim anderhalf jaar geleden was ze op zoek naar een organisatie waar ze meer kon leren over project- en verandermanagement. Ze kwam op onze website terecht en besloot te solliciteren. Er was meteen een klik en Romé merkte al gauw dat BECIS | DIOR een mensgerichte organisatie is. Toen bleek dat er ook voldoende mogelijkheden waren om te leren van de medior en senior adviseurs wist Romé zeker dat dit de organisatie voor haar was. 

Spin in het web  Romé werkt als projectleider bij Bureau bedrijfsvoering, wat onderdeel uitmaakt van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Haar project houdt in dat ze alle producten en diensten van bedrijfsvoeringdirecties via een nieuwe website aanbieden, zodat de informatie beter vindbaar is en collega's nog maar op één website hoeven te kijken. Het leuke van haar rol vindt ze dat ze mag schakelen met alle bedrijfsvoeringdirecties. Ze is de spin in het web en het aanspreekpunt. Verder houdt ze zich bezig met de communicatie, procesinrichting, gebruikerstesten en strategisch verandermanagement. In deze rol krijgt Romé een goed beeld van de gehele bedrijfsvoering van het ministerie.  

Rol als projectleider  Als projectleider begint Romé haar dag met een projectoverleg waarin ze de belangrijkste ontwikkelingen van die week bespreekt met haar team. Daarna gaat ze wat dingen uitwerken en controleert ze de hulpvragen die via de website binnenkomen. Zodra er een verzoek binnenkomt van een nieuwe directie die wil aansluiten op de website plant ze daar een gesprek mee in en geeft ze een presentatie. Vervolgens is ze een paar uur bezig met het voorbereiden van een stuurgroep presentatie. Hierin geeft ze de sturing van het project met alle directeuren van de bedrijfsvoeringdirecties vorm. Ze sluit haar dag af met een kwaliteitsborging gesprek met een adviseur van BECIS | DIOR.

"Bij BECIS | DIOR is er een oprechte interesse in de ontwikkeling van jou als adviseur. Er wordt meegedacht over wat jij leuk vindt om te doen en vervolgens krijg je de ruimte om daarin van toegevoegde waarde te zijn."

- Romé van Vroonhoven

Kijkje in de keuken  Romé vindt het erg leuk dat ze bij haar opdracht werkt met een speciaal samengesteld projectteam. Op deze manier krijgt ze namelijk een kijkje in de keuken bij veel verschillende teams en directies. Ook met de collega’s van BECIS | DIOR kan Romé het goed vinden. Iedereen is geïnteresseerd in elkaar en andere adviseurs vinden het leuk als je ze benaderd om mee te denken over dingen waar je zelf tegen aanloopt. Er zijn korte lijnen en er worden ook allerlei uitjes georganiseerd, zoals padellen en het songfestival kijken.   Meedenken  Bij BECIS | DIOR is er een oprechte interesse in de ontwikkeling van jou als adviseur. Er wordt meegedacht over wat jij leuk vindt om te doen en vervolgens krijg je de ruimte om daarin van toegevoegde waarde te zijn. Als je ergens input over wil leveren of als je juist een training wil volgen over een onderwerp dat je interessant vindt, dan kan dat. Dus als je op zoek bent naar een organisatie waar mensen met jou meedenken en waar je zelf actief kan deelnemen in besluitvorming dan is daar hier de ruimte voor.   

Neem contact op

Hi, mijn naam is Sharon Emmerig en ik ben één van de recruiters bij BECIS | DIOR. Heb je vragen over het traineeship? Dan mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen via 06 12 76 44 82.