Wat doet een adviseur informatiemanagement bij BECIS | DIOR
Overslaan naar content

Maak kennis met onze adviseur Veili.

Informatie- en verandermanagement

Mijn naam is Veili Tadrous en ik heb in 2019 het traineeship informatie- en verandermanagement afgerond bij BECIS | DIOR. Daarvoor heb ik de Hbo-studie Human Resource Management (HRM) gevolgd en een master communicatiewetenschappen behaald. Tijdens het traineeship heb ik opdrachten uitgevoerd bij verschillende organisaties zoals: gemeente Den Haag, Dienst Justitionele Inrichtingen (DJI) en Gemeente Amsterdam. Na het traineeship heb ik een opdracht uitgevoerd bij het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) en bij de Nederlandse Arbeidsinspectie.Traineeship

Het traineeship gaf mij de nodige ervaring in verschillende projecten bij verschillende opdrachtgevers, maar ook skills zoals overtuigen, presenteren en cursussen zoals projectmanagement, scrum en Prince2. Hierdoor kon ik als adviseur binnenkomen bij verschillende opdrachtgevers. Iets dat zonder het traineeship een stuk moeilijker zou zijn."

"Hierdoor kon ik als adviseur binnenkomen bij verschillende opdrachtgevers. Iets dat zonder het traineeship een stuk moeilijker zou zijn."

Veili Tadrous

Adviseur

Neem contact op

Hi, mijn naam is Sharon Emmerig en ik ben één van de recruiters bij BECIS | DIOR. Heb je vragen over het traineeship? Dan mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen via 06 12 76 44 82.