Wat doet een HR medewerker bij BECIS | DIOR
Overslaan naar content

Wil je weten hoe het interne team van BECIS | DIOR eruit ziet? Onze collega's nemen je mee in hun rol!

HR adviseur

Arjenne Hoogerbrug is 33 jaar oud en woont in Gouda. Ruim een jaar geleden ging ze op zoek naar iets nieuws omdat ze meer wilde investeren in haar eigen ontwikkeling. Het enthousiaste bericht van één van onze teamleiders advies en de focus op persoonlijke ontwikkeling wekte al gauw haar interesse. Toen ze tijdens haar sollicitatiegesprek de warme en open sfeer voelde Arjenne versterkt ons interne team als HR adviseur.

Continu in ontwikkeling  Op het moment dat Arjenne bij BECIS | DIOR solliciteerde volgde ze al een HRM opleiding. Om ervoor te zorgen dat ze genoeg tijd over zou houden voor haar opleiding werd in overleg besloten dat ze 28 uur per week bij ons zou werken. Dit weerhield haar er niet van om direct extra taken op te pakken, zoals het voeren van eindgesprekken en het deelnemen aan projectgroepen. Bij BECIS | DIOR wordt er altijd gekeken naar wat jij leuk vindt en hoe je dat kan toepassen in je werk. Hierdoor kan je jouw rol zo indelen als je zelf wil en ben je continu in ontwikkeling.   Rustige landing  Als HR adviseur heb je veel administratieve verantwoordelijkheden. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het onboardingsproces omdat de organisatie hard groeit. Zodra recruitment iemand een aanbod wil doen, zorg jij voor een concept arbeidsovereenkomst. Dat houdt in dat je de overeenkomst opstelt, deze bespreekt met de kandidaat en dat je het aanspreekpunt bent voor vragen. Bij akkoord plan je een officieel tekenmoment in en zet je de vervolgstappen tot indiensttreding in gang. Denk hierbij aan het aanmelden van de nieuwe medewerkers in onze onboarding app en het koppelen van de laptops en telefoons. Vanuit het onboardingsteam ben jij tevens de persoon die ervoor zorgt dat een nieuwe collega rustig kan landen en een fantastische eerste dag heeft.  

"Als je hier werkt kom je in een mooie omgeving terecht waar je veel ontwikkelmogelijkheden hebt en je maatwerk kan verwachten." - Arjenne

Van begin tot eind  In het geval van een contractverlenging regel jij dat de medewerker het juiste contract ontvangt, dat het salaris aangepast wordt en dat de wijzigingen goed verwerkt worden in de systemen. Helaas komt het ook weleens voor dat een contract niet verlengd wordt of dat een medewerker opzegt. Samen met de teamleiders zorg je ervoor dat dit proces voor beide partijen zo fijn mogelijk verloopt. Je ondersteunt waar nodig en je bent dus degene die van begin tot eind betrokken is bij de loopbaan van onze medewerkers.  Hier is niks te gek  Arjenne vindt de sfeer tussen de collega’s onderling typerend voor BECIS | DIOR. Er heerst een vrolijke en energieke stemming waarin iedereen voor elkaar klaar staat. Je wordt serieus genomen en krijgt veel persoonlijke aandacht. Ze ziet BECIS | DIOR als een organisatie waar niks te gek is. We maken gebruik van de digitale mogelijkheden en werken continu aan een mooier en geavanceerder HR beleid. Volgens Arjenne kom je, als je hier werkt, in een mooie omgeving terecht waar je veel ontwikkelmogelijkheden hebt en je maatwerk kan verwachten.  

Neem contact op

Hi, mijn naam is Sharon Emmerig en ik ben één van de recruiters bij BECIS | DIOR. Heb je vragen over het traineeship? Dan mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen via 06 12 76 44 82.