Wat doet een marketeer bij BECIS | DIOR
Overslaan naar content

Wil je weten hoe het interne team van BECIS | DIOR eruit ziet? Onze collega's nemen je mee in hun rol!

Marketing- en communicatiemedewerker

Eline Wubben is 24 jaar oud en woont in het Westland. Tijdens het laatste jaar van haar studie was ze op zoek naar een afstudeerstage bij een commerciële organisatie die een link heeft met de overheid. Ze kwam BECIS | DIOR tegen en had na een enthousiast sollicitatiegesprek gelijk het gevoel dat ze hiervoor moest gaan. Na haar afstuderen werd ze gevraagd om fulltime in dienst te komen als marketing- en communicatiemedewerker. Dat zag ze wel zitten en inmiddels versterkt ze alweer twee jaar het marketing- en communicatieteam.

Breed ontwikkelen Eline had van tevoren nog geen verstand van het vakgebied, maar het leek haar interessant om zich hierin te verdiepen. Ze doet de benodigde kennis op door het afnemen van interviews met experts, het schrijven van inhoudelijks blogs en het uitvragen van informatie bij haar collega’s. Hierdoor staat ze veel in verbinding met de organisatie en kan ze zich vastbijten in relevante onderwerpen. Doordat haar functie niet helemaal ingekaderd is, kan ze tevens zelf bepalen in welke onderwerpen ze zich verdiept. Hierdoor kan ze zich als starter breed ontwikkelen.

In het achterhoofd Iedere ochtend heeft Eline een dagstart met haar team. Hierin bespreken ze wat er speelt en helpen ze elkaar waar nodig. Als marketing- en communicatiemedewerker werk je vrijwel elke dag aan andere werkzaamheden. Zo maak je onder andere documenten op in de huisstijl, denk je mee over aanvragen van adviseurs, maak je infographics en monteer je video’s. Daarnaast stimuleer je de werving door middel van content op social media en de website. Je houdt continu in de gaten hoe de content loopt en of er sollicitaties binnenkomen. Op basis hiervan ga je op zoek naar nieuwe trends en mogelijkheden. Bij alles wat je doet houd je in het achterhoofd of het aansluit bij wat de organisatie wil uitdragen.  

"Als marketing- en communicatiemedewerker werk je vrijwel elke dag aan andere werkzaamheden. Zo maak je onder andere documenten op in de huisstijl, denk je mee over aanvragen van adviseurs en maak je infographics." - Eline Wubben 

Eigen ambities nastreven Het marketing- en communicatieteam van BECIS | DIOR bestaat uit drie fulltime teamleden. De collega’s zijn best wel verschillend, maar iedereen is sociaal en open. Je wordt in je eigen waarde gelaten en overladen door enthousiasme. Eline vindt het mooi om te zien dat iedereen op zijn of haar eigen manier werkt aan hetzelfde doel. Dat doel is om BECIS | DIOR op de kaart te zetten. Er is veel ruimte om de organisatiedoelen te halen, maar ook om eigen ambities na te streven.

Continu ontwikkelen De organisatie is de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid. Toch zoeken de medewerkers elkaar op en wil iedereen elkaar helpen. Er zijn veel jonge collega’s, maar dat wordt mooi afgewisseld met senioriteit. Het maakt dus niet uit hoe oud je bent, als je heel leergierig bent en je jezelf continu wil ontwikkelen dan zit je hier helemaal goed.

Neem contact op

Hi, mijn naam is Sharon Emmerig en ik ben één van de recruiters bij BECIS | DIOR. Heb je vragen over werken binnen het interne team? Dan mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen via 06 12 76 44 82. Past de functie niet bij jou, maar ken je iemand die aan de omschrijving voldoet? Stuur de vacature dan gerust door.