Wat doet een HR medewerker bij BECIS | DIOR
Overslaan naar content

Wil je weten hoe het interne team van BECIS | DIOR eruit ziet? Onze collega's nemen je mee in hun rol!

Recruitment coördinator

Elske Visser is 34 jaar oud en woont in Utrecht. Anderhalf jaar geleden was ze op zoek naar een organisatie waar je de ruimte krijgt om met eigen inbreng te komen en waar niet alles al van tevoren vast staat. Ze solliciteerde bij BECIS | DIOR en voelde zich gelijk thuis. De werkzaamheden sloten perfect aan bij haar wensen en het leek haar wel wat om in de nichemarkt van informatiemanagement te werken. Elske versterkt ons interne team als recruitment coördinator.

Doorgroeien Toen Elske bij ons in dienst kwam vervulde ze de rol als corporate recruiter. Na één jaar is ze doorgegroeid naar recruitment coördinator. Dit houdt in dat ze naast haar recruitment werkzaamheden het voornaamste aanspreekpunt is voor haar team, dat de vragen vanuit andere afdelingen bij haar terechtkomen en dat ze de taken binnen haar team coördineert. Deze rol is speciaal gecreëerd voor Elske omdat het goed aansloot bij haar leerdoelen.

Zachte landing Het recruitmentproces start met het opstellen van een vacature tekst, het zoeken naar kandidaten op verschillende online kanalen en het bellen met geïnteresseerden. Na de kennismakingen houd je de tweede gesprekken, waarin je de assessments behandelt. Zodra er young professionals in procedure zijn schakel je met sales en de teamleiders om een passende opdracht te vinden. Elske zit tevens in het onboardingsteam, wat inhoudt dat ze nieuwe medewerkers op hun eerste dag laat zien hoe werken bij BECIS | DIOR eruit ziet en uitleg geeft over de systemen zodat je een zachte landing krijgt. In deze rol maak je nieuwe medewerkers dan ook vanaf het begin van het proces mee.

"Ik raad mijn rol aan omdat het ontzettend veelzijdig is en je continu bezig bent met het hele proces van nieuwe medewerkers" - Elske

Zelfontwikkeling Het leukste van recruiter zijn vindt Elske dat ze mensen kan enthousiasmeren over BECIS | DIOR. Ook houdt ze graag contact met adviseurs (in opleiding) over waar ze gaan starten. Elske raadt haar rol aan omdat het ontzettend veelzijdig is en je continu bezig bent met het hele proces van nieuwe medewerkers. Binnen het recruitmentteam is iedereen verschillend en heeft ieder zijn eigen kwaliteiten waarin veel ruimte is voor zelfontwikkeling. Dus als je het fijn vindt om daaraan te werken en veel eigen inbreng te tonen dan is werken bij BECIS | DIOR echt wat voor jou.

Neem contact op

Hi, mijn naam is Sharon Emmerig en ik ben één van de recruiters bij BECIS | DIOR. Heb je vragen over werken binnen het interne team? Dan mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen via 06 12 76 44 82.