Wat doet een gastvrouw bij BECIS | DIOR
Overslaan naar content

Wil je weten hoe het interne team van BECIS | DIOR eruit ziet? Onze collega's nemen je mee in hun rol!

Gastvrouw

Kasia Kubica is 48 jaar oud en komt uit Polen. Sinds oktober 2021 is ze werkzaam bij BECIS | DIOR als gastvrouw. Kasia versterkt ons interne team voor 32 uur per week en heeft daarnaast haar eigen schoonmaakbedrijf. Sterker nog, via haar schoonmaakbedrijf is ze bij BECIS | DIOR terechtgekomen. Als gastvrouw bij BECIS | DIOR kreeg Kasia de kans om fysiek rustiger werk te doen en kon ze tevens haar eigen schoonmaakbedrijf aanhouden.  

Ruimte om te leren  Voordat ze bij BECIS | DIOR aan de slag ging had Kasia nog nooit een kantoorbaan gehad. Gelukkig kwam ze er al snel achter dat onze organisatie een plek is waar je de ruimte krijgt om alles te leren. Ze kreeg goede uitleg in haar inwerkperiode en er was altijd iemand beschikbaar om haar te helpen. Mede hierdoor vond ze de functie leuker dan ze had verwacht. Ook biedt dit werk een bepaalde mate van consistentie, iets wat ze in haar werk als schoonmaakster miste.  

Bedrijfscultuur  Volgens Kasia hangt er bij BECIS | DIOR een goede en fijne sfeer. De mensen zijn heel vriendelijk en iedereen is bereid om je te helpen. In haar werk als gastvrouw heeft Kasia veel contact met haar collega’s. Dit komt doordat ze elke dag op ons kantoor in Den Haag is om alles in goede banen te leiden. Ze maakt met iedereen die binnenkomt een praatje en spreekt vrijwel elke dag andere collega’s. Zo betrokken als dat de medewerkers bij BECIS | DIOR zijn, heeft ze nog niet eerder bij een werkgever meegemaakt. Dit is dan ook één van de redenen waarom ze zo graag naar kantoor gaat. 

"Zo betrokken als dat de medewerkers hier zijn, heb ik nog niet eerder meegemaakt bij een werkgever"

Kasia Kubica Gastvrouw

Kijkje in de werkdag Als gastvrouw bij BECIS | DIOR zorg je ervoor dat alles netjes is op kantoor en dat de voorraden goed gevuld zijn. Zodra er dingen op zijn, zoals koffie of computermuizen, bestel je dit opnieuw. Ook houd je de administratie bij van de DIOR opleidingen en regel je de lunch en lokalen bij trainingen op het kantoor. Vanwege de coronamaatregelen hebben we op dit moment een aangepast kantoorbeleid. Kasia beheert de inschrijflijst en ziet erop toe dat het kantoor niet te druk wordt, zodat iedereen fijn en veilig kan werken.  

Blijven ontwikkelen  Kasia vindt het leuk om zichzelf continu te blijven ontwikkelen in haar werk. Daarom vervult ze naast haar vaste werkzaamheden ook een rol binnen onze feestcommissie en helpt ze collega's bij bepaalde vraagstukken. Al met al omschrijft Kasia BECIS | DIOR als een plek waar je veel kan leren en waar je tegelijkertijd veel terugkrijgt voor je inzet.  

Neem contact op

Hi, mijn naam is Sharon Emmerig en ik ben één van de recruiters bij BECIS | DIOR. Heb je vragen over werken binnen het interne team? Dan mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen via 06 12 76 44 82.