Wat doet een teamleider bij BECIS | DIOR
Overslaan naar content

Wil je weten hoe het interne team van BECIS | DIOR eruit ziet? Onze collega's nemen je mee in hun rol!

Teamleider advies

Linda Bolkenstein-Mank is 36 jaar oud en woont in Gouda. Toen ze vorig jaar benaderd werd door één van onze recruiters voor de rol van teamleider advies, kwam het aanbod net te vroeg. Toch was haar enthousiasme gewekt en daarom besloot Linda na afloop van haar opdracht om zelf contact op te nemen voor de functie. Tot haar geluk stond de rol nog open en inmiddels versterkt ze al een halfjaar ons interne team.   

Sprong in het diepe   Linda was 10 jaar lang werkzaam bij detacheringsbedrijven, maar heeft altijd een interesse gehad voor de wereld van gemeenten en ministeries. De functie teamleider advies gaf haar de mogelijkheid om hier indirect bekend mee te worden en daarom besloot ze een sprong in het diepe te wagen. Ze koos voor BECIS | DIOR vanwege het kleinschalige interne team en de korte lijnen. Ook sprak onze duidelijke visie over talentmanagement haar aan en kon ze zich helemaal vinden in het verder helpen van de adviseurs. Hierdoor hoefde Linda, naar eigen zeggen, niet lang na te denken om bij ons aan de slag te gaan.  

Familiaire sfeer   Vanaf de eerste dag voelt Linda een familiare sfeer binnen de organisatie. De mensen zijn oprecht geïnteresseerd en willen graag helpen. Hierbij gaat het niet alleen om werk gerelateerde zaken, maar ook om je privéleven. Linda heeft drie directe teamleden en omschrijft haar collega’s als leuke, jonge en vrolijke mensen waar veel energie in zit. Binnen haar team krijgt ze veel ruimte om haar eigen rol in te richten, maar wordt ze tevens getriggerd om verder te denken.   

"Bij BECIS | DIOR word je écht gezien. Of je nou onderdeel bent van het adviseursteam of het interne team, de organisatie weet op iedere medewerker de focus te leggen" - Linda Bolkenstein-Mank

Rode draad   Als teamleider advies bij BECIS | DIOR heb je ontzettend veel contact met je collega’s. Linda begeleidt 35 adviseurs, maar elke adviseur heeft een eigen project en ontwikkelpad. Om toezicht te houden op ieders proces voer je de gehele maand voortgangsgesprekken. Hierin bespreek je opleidingsvraagstukken tot ambities. Tegelijkertijd doe je de HR-cyclus, waarbij je het ene moment een proeftijdgesprek voert en het andere moment een beoordelingsgesprek. Daarnaast ben je de koppeling tussen de adviseurs en de afdeling sales. Dat houdt in dat je inschat welke adviseur bij welke opdracht past. Dankzij het vele contact met de adviseurs kan je dit steeds beter inschatten. Als teamleider advies is dus geen dag hetzelfde, maar de rode draad is dat je je focust op de persoonlijke ontwikkeling van de adviseurs.  

Gezien worden   De combinatie van het vakgebied en de fijne collega’s maken het werk zo leuk voor Linda. Ze vindt dat je bij BECIS | DIOR écht gezien wordt. Of je nou onderdeel bent van het adviseursteam of het interne team, de organisatie weet op iedere medewerker de focus te leggen. Hierdoor wil ook iedereen bijdragen aan hetzelfde resultaat. In Linda haar ogen heb je als teamleider advies de leukste functie van BECIS | DIOR.   

Neem contact op

Hi, mijn naam is Sharon Emmerig en ik ben één van de recruiters bij BECIS | DIOR. Heb je vragen over het traineeship? Dan mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen via 06 12 76 44 82.