Wat doet een business developer bij BECIS | DIOR
Overslaan naar content

Wil je weten hoe het interne team van BECIS | DIOR eruit ziet? Onze collega's nemen je mee in hun rol!

Junior business developer

Maaike Breggeman is 25 jaar oud en woont in Rotterdam. Via één van onze recruiters kwam ze bij BECIS | DIOR terecht en na een hele enthousiaste sollicitatieprocedure was ze meteen verkocht. Maaike kwam in dienst als sales support medewerker en ging na een halfjaar ons recruitmentteam ondersteunen. Binnenkort groeit ze door als junior business developer, de functie waar ze uiteindelijk terecht hoopte te komen.  

Doorgroeimogelijkheden  De drijfveer om de sales in te gaan kriebelde al een tijdje bij Maaike. Ze heeft geen sales gerelateerde studie gedaan en wist dat ze daardoor ergens moest beginnen. Ze vond het dan ook belangrijk dat ze terecht zou komen bij een organisatie waar voldoende doorgroeimogelijkheden waren. Het afgelopen jaar heeft Maaike laten zien wat ze in haar mars heeft, waardoor ze zichzelf binnenkort junior business developer mag noemen. Haar groeipad laat zien dat er bij BECIS | DIOR daadwerkelijk aandacht wordt besteed aan je persoonlijke doelen en dat er wordt geluisterd naar je ambities.  Bezige bij  In de praktijk was Maaike ongeveer 15 uur per week werkzaam bij sales en 21 uur per week bij recruitment. Ze ondersteunde de salesafdeling waar nodig met voornamelijk administratieve taken en hield zich bij recruitment bezig met de gehele werving van de organisatie. Dit houdt in dat ze kandidaten benaderde en gesprekken voerde. Maaike is een bezige bij want naast deze werkzaamheden maakt ze ook nog onderdeel uit van de feestcommissie en de ondernemingsraad. Als junior business developer gaat ze binnenkort onder andere relevante trainingen volgen, mee naar klanten, offertes schrijven en aanvragen behandelen. 

"Als je op zoek bent naar een betrokken organisatie waar je je ei kwijt kan en waar je terecht komt in een warm bad met mensen die écht naar je luisteren, dan is dit de organisatie voor jou." - Maaike

Hart en ambities  Maaike is blij dat ze een tijdje heeft mogen proeven van zowel de sales- als de recruitmentafdeling. Bij recruitment heeft ze geleerd om de link te leggen tussen talenten en uitdagingen, terwijl ze bij sales juist de focus heeft voor opdrachtgevers en de talenten die starten op een opdracht. In het halfjaar dat ze deze dubbelrol heeft mogen vervullen is ze erachter gekomen dat haar hart en ambities toch bij sales liggen. Ze kijkt er dan ook naar uit om zich weer op één doel te focussen en haar carrière een verdere kickstart te geven als junior business developer. 

Hecht team  Volgens Maaike is iedereen bij BECIS | DIOR behulpzaam. De mensen zijn energiek en professioneel, er zijn korte lijnen en je kan makkelijk met elkaar schakelen. Op kantoor hangt een gezellige sfeer en de collega’s kennen elkaar goed. Hierdoor weet je wat er in iemands leven speelt en is er sprake van een hecht team. Als je op zoek bent naar een betrokken organisatie waar je je ei kwijt kan en waar je terecht komt in een warm bad met mensen die écht naar je luisteren, dan is dit de organisatie voor jou.  

 

Neem contact op

Hi, mijn naam is Sharon Emmerig en ik ben één van de recruiters bij BECIS | DIOR. Heb je vragen over werken binnen het interne team? Dan mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen via 06 12 76 44 82.