Wat doet een docent bij BECIS | DIOR
Overslaan naar content

Wil je weten hoe het interne team van BECIS | DIOR eruit ziet? Onze collega's nemen je mee in hun rol!

Docent

Mijn naam is Patrick Pieterse en ik ben één van de docenten bij DIOR Academy. Ik geef onder andere basistrainingen voor het traineeship informatie- en verandermanagement en het traineeship Open op Orde.  

Ik ben, net als de meeste informatieprofessionals, het vakgebied ingerold. Ik studeerde namelijk Werktuigbouwkunde aan de TU Delft. Echter bleek dit niet helemaal mijn ding en ben ik vervolgens gestart bij het ministerie van Defensie. Hier kon ik zonder opleiding aan de slag met Selectie en Vernietiging. Op een gegeven moment wilde ik meer leren over ‘de voorkant’ van het vakgebied. Vanaf dat moment ben ik begonnen met het volgen van verschillende studies binnen het vakgebied.  

"Het leukste aan mijn functie vind ik het overbrengen van mijn kennis op mensen die al werkzaam zijn of nieuw zijn in het vakgebied."

Patrick Pieterse Docent

Als docent ben ik verantwoordelijk voor het geven van trainingen, leergangen en workshops vanuit DIOR. Verder geef ik in company trainingen (vaak maatwerkopleidingen), coaching trajecten, houd ik gesprekken met klanten en ontwikkel ik nieuw lesmateriaal. Het leukste aan mijn functie vind ik het overbrengen van mijn kennis op mensen die al werkzaam zijn of nieuw zijn in het vakgebied. Tegelijkertijd kan ik ook weer leren van hun frisse blik.

Neem contact op

Hi, mijn naam is Sharon Emmerig en ik ben één van de recruiters bij BECIS | DIOR. Heb je vragen over werken binnen het interne team? Dan mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen via 06 12 76 44 82.