Wat doet een informatieprofessional in opleiding bij BECIS | DIOR
Overslaan naar content

Maak kennis met informatieprofessional in opleiding Jacqueline.

Vertel eens wat over jezelf

Ik ben Jacqueline, ik woon in Rotterdam en ik heb Archeologie en Filosofie gestudeerd. Mijn hobby’s zijn lezen en yoga. Daarnaast doe ik vrijwilligerswerk bij archeologische erfgoed in Vlaardingen.

Hoe ben je terechtgekomen bij BECIS | DIOR?

Tijdens mijn stage Archeologie heb ik een project gedaan bij de universiteit van Leiden, de UB. Daar moest ik een inventaris opstellen van een overleden professor. Dat werk vond ik erg interessant. Vervolgens werd ik door BECIS | DIOR zelf benaderd en ben ik uiteindelijk gaan solliciteren.

Hoe bevalt het traineeship tot nu toe en wat heb je geleerd?

Het traineeship Open op Orde komt tot nu toe erg overeen met mijn stage bij de universiteit van Leiden. Verder vind ik het prettig dat ik vanuit deze positie als volwaardig werknemer veel ruimte krijg om te leren en fouten te maken. Zo kom je er soms achter dat de dingen die je op voorhand minder leuk leken, uiteindelijk juist heel leuk zijn om te doen.

Verder merk ik dat ik naast de trainingsdagen eigenlijk nog meer de diepte in wil gaan en mijn kennis verder wil vergroten. Gelukkig kun je als trainee altijd in gesprek met andere collega’s binnen BECIS | DIOR of op opdracht om je kennis te vergroten. Tot slot ben ik van nature iemand die het vrij lastig vindt om op de voorgrond te treden. Gek genoeg merk ik binnen BECIS | DIOR en op mijn opdracht dat ik hier totaal geen moeite mee heb. Dat is erg positief.

Neem contact op

Hi, mijn naam is Sharon Emmerig en ik ben één van de recruiters bij BECIS | DIOR. Heb je vragen over het traineeship? Dan mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen via 06 12 76 44 82. Past de functie niet bij jou, maar ken je iemand die aan de omschrijving voldoet? Stuur de vacature dan gerust door.

Wil je net als Jacqueline ons traineeship volgen?

Solliciteer dan snel via onderstaande link.