Wat doet een informatieprofessional in opleiding bij BECIS | DIOR
Overslaan naar content

Maak kennis met informatieprofessional in opleiding Margot.

Vertel eens wat over jezelf

Ik ben Margot, 25 jaar en ik woon in Den Haag. Voordat ik begon aan het traineeship Open op Orde bij BECIS | DIOR, heb ik de studies Internationaal recht en Internationale criminologie gevolgd. In mijn vrije tijd ben ik vooral aan het lezen en kijk ik graag Scandinavische misdaadseries. Vanaf het moment dat ik in dienst kwam bij BECIS | DIOR ben ik op opdracht gegaan bij gemeente Amsterdam.

Hoe ben je terechtgekomen bij BECIS | DIOR?

Na mijn studies ben ik op verschillende vacatures gaan solliciteren. In Internationaal recht is er namelijk weinig werk te vinden of het is heel competitief. Toen ik de vacature van BECIS | DIOR voorbij zag komen, kon ik mij nog niet helemaal voorstellen wat het precies inhield. Toch heb ik het gewoon geprobeerd. Het is voor mij een geheel nieuw vakgebied, maar de hoeveelheid informatie die je moet lezen herken ik wel van mijn studie.   

Hoe bevalt het traineeship tot nu toe en wat heb je geleerd?

Tot nu toe ben ik heel blij dat ik het traineeship bij BECIS | DIOR ben gaan volgen. Het op orde brengen van informatie door verbanden te zien vind ik erg leuk. Wat ik daarnaast heel fijn vond is dat er meteen werd gezegd dat je fouten mag maken. Ik merkte dat ik tijdens mijn studie en andere banen juist bang was geworden om fouten te maken. Nu ben ik ontspannen en weet ik dat je fouten gewoon recht kunt zetten.

Tot slot ben ik iemand die eigenlijk liever niet op de voorgrond staat. Toch ben ik op de opdracht die ik nu heb juist het aanspreekpunt geworden van de groep en dat vind ik eigenlijk wel leuk. Mensen komen naar mij toe met vragen en om dingen op te lossen.

Neem contact op

Hi, mijn naam is Sharon Emmerig en ik ben één van de recruiters bij BECIS | DIOR. Heb je vragen over het traineeship? Dan mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen via 06 12 76 44 82. Past de functie niet bij jou, maar ken je iemand die aan de omschrijving voldoet? Stuur de vacature dan gerust door.

Wil je net als Margot ons traineeship volgen?

Solliciteer dan snel via onderstaande link.