Advanced programma informatie- en verandermanagement BECIS | DIOR
Overslaan naar content

Advanced ontwikkelprogramma

Wil je ontdekken welk type leider je bent? Je verder ontwikkelen in je vakgebied? Inhoudelijk sparren op managementniveau? Dan is dit uitdagende ontwikkelprogramma perfect voor jou!          

Toe aan de volgende stap

Wij hebben ons Advanced Ontwikkelprogramma opgestart voor ambitieuze professionals die al weten hoe gebruikers omgaan met veranderingen en systemen en zich verder willen ontplooien. Je bent toe aan een volgende stap en je wilt je verder verdiepen. Samen met andere adviseurs volg je onze DIOR Academy. Het stevige programma is gericht op verdieping van je vakinhoudelijke kennis, op versteviging van je persoonlijk leiderschap en op de professionele capaciteiten die je nodig hebt om effectief vorm te geven aan verandering binnen organisaties.

Het beste uit jezelf halen

Via intervisies, coaching en trainingen dagen we je uit om het beste uit jezelf te halen. Het ontwikkelprogramma duurt een jaar. Het is een mix van werken, verdieping en specialisatie, ervaring opdoen en persoonlijk leiderschap. Je gaat direct als adviseur aan de slag bij een opdrachtgever en hebt zelf invloed op het type opdracht waarvoor je wordt ingezet. Binnen één jaar ben jij die gewilde (informatie)adviseur die een groot project leidt, zich bezighoudt met wet- en regelgeving of knelpunten in de informatievoorziening analyseert.

Wat ga ik precies doen?

Met het Advanced Ontwikkelprogramma bieden we je naast vakinhoudelijke verdieping en persoonlijk leiderschap een inhoudelijk sterk en uitdagend programma dat zich richt op het effectief vormgeven van verandering binnen organisaties. Een belangrijk onderdeel is de vertaling van actuele ontwikkelingen naar een strategie en oplossingen voor onze opdrachtgevers. Je volgt trainingen en krijgt veel feedback. Dit is soms confronterend, maar altijd leerzaam. In een ongedwongen omgeving halen wij je uit je comfortzone om doelgericht jouw kracht en je sterke punten te ontdekken. Wat zou je graag willen in je werk? Wat is het dat je tegenhoudt? En wat kun je nog ontwikkelen? Tijdens het hele programma word je begeleid door een coach en werk je aan een uitdagende eindopdracht waarin al je opgedane kennis samenkomt.

  • Direct aan de slag bij uitdagende projecten

  • Snel veel specialistische expertise ontwikkelen

  • Werken aan persoonlijk leiderschap en effectiviteit

Voor wie?

  • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring bij een (semi)overheidsinstelling (stage mag ook)

  • Je bent klantgericht, communicatief en integer

  • Je bent accuraat en werkt gestructureerd

Instroomeisen: wo-master, Scrum, Lean (Orange Belt) en PRINCE2

Direct aan de slag?

Ben je geïnteresseerd in dit advanced ontwikkeltraject? Neem dan contact op met recruitment.

Neem contact op

Neem contact op met één van onze recruiters:

Anouk Ackermans

"Voor vragen over deze vacature mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen op 06 57 68 50 69. Past de functie niet bij jou, maar ken je iemand die aan de omschrijving voldoet? Stuur de vacature dan gerust door."