Skip to content

Met een traineeship van BECIS | DIOR ben je binnen één jaar een ware informatieprofessional

Met een traineeship van BECIS | DIOR ga je aan de slag bij toporganisaties met uitdagende opdrachten. Met ons unieke eenjarige programma en persoonlijke aanpak werk je elke dag aan je eigen talenten en doe je werkervaring op. Wil jij maatschappelijke impact maken en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Dan is een traineeship van BECIS | DIOR de beste start van je carrière. Alle traineeships hebben een gezamenlijk kick-off moment begin september, oktober en november. Eerder starten kan natuurlijk ook!

Combinatie werken en leren

Vast salaris en geen studiekosten

Baanzekerheid

Intensieve persoonlijke begeleiding

Onze traineeships

Informatie- en verandermanagement

Ben jij een young professional die zich helemaal thuis voelt in de digitale wereld? En zie jij het als een kans om in deze wereld mens en techniek samen te brengen? Dan is dit traineeship voor jou!

Open op Orde

Wil jij maatschappelijke impact maken en tegelijkertijd een uitdagend leertraject volgen? Dan is het Open op Orde traineeship perfect voor jou. In één jaar leer je alle basisbeginselen en doe je genoeg werkervaring op.

Advanced ontwikkelprogramma

Wil je ontdekken welk type leider je bent? Je verder ontwikkelen in je vakgebied? Inhoudelijk sparren op managementniveau? Dan is dit uitdagende ontwikkelprogramma perfect voor jou!  

Informatie- en verandermanagement

Startdatum: september

Open op Orde

Startdatum: oktober

Maak kennis met Veili

"Mijn naam is Veili Tadrous en ik heb in 2019 het traineeship informatie- en verandermanagement afgerond bij BECIS | DIOR. Daarvoor heb ik de Hbo-studie Human Resource Management (HRM) gevolgd en een master communicatie-wetenschappen behaald

Zij gingen je voor

Jouw ontwikkeling staat centraal

Binnen de eenjarige traineeships van BECIS | DIOR staat jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal. Kleine groepen, persoonlijk leiderschap en uitdagende opdrachten vormen het hart van onze traineeships. Daarnaast haal je alle certificaten die tijdens je werk onmisbaar zijn zoals Lean, Prince2 en Scrum.

De docenten achter DIOR Academy: Patrick

Mijn naam is Patrick Pieterse en ik ben één van de docenten bij DIOR Academy. Ik geef onder andere basistrainingen voor het traineeship informatie- en verandermanagement en het traineeship Open op Orde.

Veelgestelde vragen

Wanneer beginnen de traineeships?

Ieder traineeship heeft zijn eigen kick-off moment. Tussentijds starten kan ook, dan doe je tot het kick-off moment alvast de nodige ervaring op.

Krijg ik salaris bij het traineeship?

Ja! Je krijgt een vast salaris tijdens het traineeship. De studiekosten zijn voor onze rekening.

Waarom moet ik kiezen voor BECIS | DIOR?

BECIS | DIOR biedt een eenjarig traineeship aan. Dat alleen is al bijzonder, maar waar wij echt het verschil maken is de menselijke aanpak. Niet alleen voor onze opdrachtgevers, ook intern staat de mens en ontwikkeling centraal.

Hoe lang duurt het traineeship?

Bij BECIS | DIOR duurt een traineeship één jaar.

Wat als ik het traineeship heb gehaald?

Gefeliciteerd! Dan ben je een echte informatieprofessional. Je gaat aan de slag als adviseur en indien je wilt kan je het advanced programma volgen of een specialisatie via onze DIOR academy. Genoeg uitdaging dus!

Word ik begeleid tijdens mijn traineeship?

Ja, we koppelen je aan een adviseur met ons buddy systeem. Daarnaast heb je je eigen teamleider die altijd voor je klaarstaat. Voor werkinhoudelijke vragen kan je terecht bij al je andere collega's.

Maak kennis met Nidia

"Mijn naam is Nidia van Strien en ik heb in 2020 mijn diploma voor het traineeship informatie- en verandermanagement behaald. Daarvoor heb ik een studie Geschiedenis afgerond. Sinds mijn traineeship ben ik werkzaam bij de gemeente Amsterdam.

Neem contact op

Hi, mijn naam is Sharon Emmerig en ik ben één van de recruiters bij BECIS | DIOR. Voor vragen over dit traineeship mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen via 06 12 76 44 82. Past de functie niet bij jou, maar ken je iemand die aan de omschrijving voldoet? Stuur de vacature dan gerust door.

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Onze recruiters staan je graag te woord om meer te vertellen over deze uitdagende traineeships.