Inhouse dag
Overslaan naar content

Inhousedag

Heb jij bijna of net jouw Master afgerond en wil je ervaren hoe het is om als adviseur te werken bij BECIS | DIOR? Kom naar de inhousedag op donderdag 30 mei! Tijdens deze middag maak je kennis met het adviesvak als het gaat over Informatie- en verandermanagement.

Datum

Donderdag 30 mei 2024

Tijd

13:00-18:00 uur

Locatie

Den Haag

"Het traineeship is de perfecte kans om in korte tijd veel te leren. Zo leer je wat het betekent om als adviseur bij een opdrachtgever aan te kloppen en echt bij te dragen aan de maatschappij."

Traineeship

Maak een mooie start van jouw carrière: het traineeship van BECIS | DIOR zorgt ervoor dat jij tijdens dit eenjarig programma zoveel mogelijk kennis opdoet van het vakgebied en tegelijkertijd kan groeien als professional. Jij ontwikkelt de nodige skills als Informatiemanager en Verandertrajecten. In de digitale wereld van nu kunnen (semi)overheidsorganisaties niet meer zonder jouw hulp. Jij ontmoet leuke mensen, werkt aan impactvolle opdrachten & krijg de juiste begeleiding en ondersteuning van ervaren adviseurs via onze DIOR Academy. Wij bieden tal van doorgroeimogelijkheden. 

Wie is BECIS | DIOR?

BECIS | DIOR is een adviesbureau op het gebied van informatiemanagement, digitaal samenwerken en gebruikersadoptie. Wij helpen met name overheidsorganisaties bij het ontwikkelen van een visie op informatiemanagement tot de uitvoering ervan. Werken bij BECIS | DIOR betekent dat je ruimte krijgt om je continu verder te ontwikkelen en te ontdekken waar je goed in bent. Vanuit onze DIOR Academy kun je trainingen en opleidingen volgen op het gebied van informatie- en verandermanagement. Kennisdeling staat bij ons centraal en we geven elkaar daarom continu zowel gevraagd als ongevraagd feedback. We inspireren elkaar om vooruit te kijken en mee te denken.

Onze open bedrijfscultuur en aandacht voor verbinding en samenwerking, zorgt ervoor dat onze medewerkers met veel plezier hun werk doen. De kernwaarden die centraal staan binnen onze organisatie zijn: betrokken, betrouwbaar, deskundig, energiek en vooruitstrevend.  

Programma

13:00 uur: Inloop en ontvangst

13:30 uur: Welkom en wie wij zijn

14:00 uur: Introductie advieswerk en traineeship

14:30-15:15 uur: Workshop 1 Informatiemanagement en Veranderen

15:15-15:30 uur: Pauze

15:30-16:30 uur: Workshop 2 Verandermanagement

16:30-17:30 uur: Wrap up

17:00- 18:00 uur: Borrel & ontmoet je toekomstige collega’s