Skip to content

Maak kennis met onze adviseur Elsbeth.

Informatie- en verandermanagement

Elsbeth Timmenga is 27 jaar oud en woont in Amsterdam. Tijdens haar afstuderen kwam ze ons traineeship informatie- en verandermanagement tegen. Het leek haar ideaal om ervaring op te doen en tegelijkertijd bij de overheid aan de slag te gaan. Ze besloot te solliciteren en inmiddels is ze 8 maanden bezig met het traineeship.

Duidelijk verschil  Elsbeth koos voor het traineeship van BECIS | DIOR omdat er veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en het een eenjarig traject is. Hierin merkte ze duidelijk verschil met andere traineeships. Haar sollicitatiegesprek was met twee hele energieke collega’s, waardoor ze gelijk een goed gevoel kreeg over de sfeer binnen de organisatie.      Problemen oplossen  Op dit moment werkt Elsbeth als gebruikersondersteuner bij de helpdesk van het omgevingsloket online. Dit loket is best wel verouderd, waardoor mensen vaak vragen hebben over de werking. Elsbeth behandelt deze vragen vanuit de backoffice. Dit betekent dat ze eventuele problemen vanaf de achterkant van de website oplost. Bij complexe problemen vormt ze de schakel tussen functioneel beheer en de vraagstellers.  

"Na je afstuderen eerst een traineeship volgen zou ik iedereen aanraden"

- Elsbeth Timmenga

Grote ontwikkeling  Na je afstuderen eerst een traineeship volgen zou Elsbeth iedereen aanraden. Met een traineeship kan je verschillende opdrachten doen, waardoor je erachter komt wat je echt leuk vindt en meteen veel ervaring op doet. In de paar maanden dat ze nu bezig is heeft Elsbeth al drie nieuwe certificaten behaald. Dit laat zien dat je in een korte tijd een grote ontwikkeling doormaakt. Daarnaast leer je veel nieuwe mensen kennen door de afwisseling.   Toegankelijk  Elsbeth zit met twee medetrainees op opdracht. Dit vindt ze heel leuk omdat ze op deze manier tevens de binding met onze organisatie behoudt. Daarnaast worden er de laatste tijd veel activiteiten en borrels georganiseerd, waardoor ze regelmatig haar BECIS | DIOR collega’s tegenkomt. Als je op zoek bent naar een organisatie waar jonge mensen werken met wie je altijd even een praatje kan maken, dan ben je bij BECIS | DIOR aan het juiste adres. 

Neem contact op

Hi, mijn naam is Sharon Emmerig en ik ben één van de recruiters bij BECIS | DIOR. Heb je vragen over het traineeship? Dan mag je mij altijd een whatsappje sturen of even bellen via 06 12 76 44 82.