Skip to content

Maak kennis met de talenten die onderdeel zijn van BECIS | DIOR. Ieder op hun eigen manier, dragen zij hun steentje bij aan onze organisatie.

Maak kennis met onze adviseurs (i.o.)

Heb je interesse in het traineeship informatie- en verandermanagement? Onze adviseurs (i.o.) vertellen je hieronder graag meer over hun ervaringen. Waarom kozen ze voor een traineeship? Wat hebben ze geleerd? En voor welke opdrachtgevers hebben ze gewerkt? Je leest er alles over in de blogs hieronder!

Adviseur aan het woord

Elsbeth Timmenga is 27 jaar oud en woont in Amsterdam. Tijdens haar afstuderen kwam ze ons traineeship informatie- en verandermanagement tegen. Het leek haar ideaal om ervaring op te doen en tegelijkertijd bij de overheid aan de slag te gaan. Ze besloot te solliciteren en inmiddels is ze 8 maanden bezig met het traineeship.

Adviseur aan het woord

Mats Visser is 25 jaar oud en woont in Gouda. Tijdens zijn studie werd zijn interesse voor informatiemanagement gewekt. Hij wilde hier meer over te weten komen en besloot daarom rond te kijken naar mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen binnen dit onderwerp. Na wat onderzoek op internet kwam hij ons traineeship informatie- en verandermanagement tegen en besloot hij te solliciteren.

Adviseur aan het woord

Romé van Vroonhoven is 25 jaar oud en woont in Amsterdam. Ruim anderhalf jaar geleden was ze op zoek naar een organisatie waar ze meer kon leren over project- en verandermanagement. Ze kwam op onze website terecht en besloot te solliciteren. Er was meteen een klik en Romé merkte al gauw dat BECIS | DIOR een mensgerichte organisatie is. Toen bleek dat er ook voldoende mogelijkheden waren om te leren van de medior en senior adviseurs wist Romé zeker dat dit de organisatie voor haar was. 

Adviseur aan het woord

Joris Sonneveld is 26 jaar oud en woont in Rotterdam. Toen hij in het laatste jaar van zijn HBO-studie werd benaderd door een van onze recruiters voor het traineeship Informatie- en verandermanagement, kwam het aanbod net te vroeg. Joris wilde namelijk eerst nog verder studeren. Aan het einde van zijn master kwam hij weer in contact met BECIS | DIOR. Hij wilde graag werken voor overheidsorganisaties en zag het traineeship als een mooie kans om ervaring op te doen.  

Adviseur aan het woord

Nina van Eerden is 25 jaar oud en woont in Uitgeest. Ruim een jaar geleden ging ze online op zoek naar een traineeship waar de focus lag op adviseren en verandermanagement. Ze kwam BECIS | DIOR tegen en koos uiteindelijk voor ons traineeship informatie- en verandermanagement omdat ze hiermee in de hoek van overheidsorganisaties kon werken. Onlangs heeft Nina het traineeship afgerond en daarom mag ze zichzelf nu dan ook adviseur noemen.

Adviseur aan het woord

"Mijn naam is Gianluca Coster en ik ben adviseur in opleiding bij BECIS | DIOR. In mijn rol als beleidsondersteuner Actieve openbaarmaking en informatiehuishouding werk ik op de afdeling informatiehuishouding bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Adviseur aan het woord

Petra Bothof is 28 jaar oud en woont in Rotterdam. Ze werd door een van onze recruiters benaderd voor het traineeship informatie- en verandermanagement en besloot, na een verdiepingsrondje op de website, te solliciteren. Inmiddels heeft Petra het traineeship afgerond en mag ze zichzelf officieel adviseur noemen.  

Adviseur aan het woord

"Mijn naam is René de Jong en ik heb in 2017 het traineeship bij BECIS | DIOR succesvol afgerond. Tijdens het traineeship heb ik vooral veel over mezelf geleerd. Wie ik ben op de werkvloer, waar mijn kracht ligt, wat ik spannend vind en waarom en hoe ik daarmee om kan gaan."

Adviseur aan het woord

Mijn naam is Emily kühne en ik volg sinds november 2021 het traineeship informatie- en verandermanagement bij BECIS | DIOR. Ben je benieuwd naar mijn ervaringen

Adviseur aan het woord

"Mijn naam is Veili Tadrous en ik heb in 2019 het traineeship informatie- en verandermanagement afgerond bij BECIS | DIOR. Het traineeship gaf mij de nodige ervaring in verschillende projecten bij verschillende opdrachtgevers."

Adviseur aan het woord

"Mijn naam is Nidia van Strien en ik heb in 2020 mijn diploma voor het traineeship informatie- en verandermanagement behaald. Als adviseur werk ik het liefst op het snijvlak van de business en ICT. Op strategisch en tactisch niveau bezig zijn met het vakgebied vind ik het leukst."

Maak kennis met het interne team

Wil je weten hoe het interne team van BECIS | DIOR eruitziet? Onze collega's vertellen je graag meer over hoe het is om te werken voor BECIS | DIOR.

Recruitment coördinator aan het woord

Elske Visser is 34 jaar oud en woont in Utrecht. Anderhalf jaar geleden was ze op zoek naar een organisatie waar je de ruimte krijgt om met eigen inbreng te komen en waar niet alles al van tevoren vast staat. Ze solliciteerde bij BECIS | DIOR en voelde zich gelijk thuis. De werkzaamheden sloten perfect aan bij haar wensen en het leek haar wel wat om in de nichemarkt van informatiemanagement te werken. Elske versterkt ons interne team als recruitment coördinator.

Teamleider advies aan het woord

Linda Bolkenstein-Mank is 36 jaar oud en woont in Gouda. Toen ze vorig jaar benaderd werd door één van onze recruiters voor de rol van teamleider advies, kwam het aanbod net te vroeg. Toch was haar enthousiasme gewekt en daarom besloot Linda na afloop van haar opdracht om zelf contact op te nemen voor de functie. Tot haar geluk stond de rol nog open en inmiddels versterkt ze al een halfjaar ons interne team.   

Junior business developer aan het woord

Maaike Breggeman is 25 jaar oud en woont in Rotterdam. Via één van onze recruiters kwam ze bij BECIS | DIOR terecht en na een hele enthousiaste sollicitatieprocedure was ze meteen verkocht. Maaike kwam in dienst als sales support medewerker en ging na een halfjaar ons recruitmentteam ondersteunen. Binnenkort groeit ze door als junior business developer, de functie waar ze uiteindelijk terecht hoopte te komen.  

HR-medewerker aan het woord

Arjenne Hoogerbrug is 33 jaar oud en woont in Gouda. Ruim een jaar geleden ging ze op zoek naar iets nieuws omdat ze meer wilde investeren in haar eigen ontwikkeling. Het enthousiaste bericht van één van onze teamleiders advies en de focus op persoonlijke ontwikkeling wekte al gauw haar interesse.

MarCom-medewerker aan het woord

Eline Wubben is 24 jaar oud en woont in het Westland. Tijdens het laatste jaar van haar studie was ze op zoek naar een afstudeerstage bij een commerciële organisatie die een link heeft met de overheid. Ze kwam BECIS | DIOR tegen en had na een enthousiast sollicitatiegesprek gelijk het gevoel dat ze hiervoor moest gaan. Inmiddels versterkt ze alweer twee jaar het marketing- en communicatieteam.

Salesmanager aan het woord

Fiona van Leeuwen is 52 jaar oud en woont in Amsterdam. Tot 4 jaar geleden werkte ze als accountmanager bij een IT-bedrijf waar BECIS | DIOR klant was. Hierdoor kende ze al een aantal van onze collega’s en was het geen moeilijke keuze toen ze gevraagd werd om onze organisatie te versterken. Ze werd al vrij snel onze salesmanager en is inmiddels ook leidinggevende van de informatiespecialisten. Tevens maakt ze onderdeel uit van ons managementteam.

Gastvrouw aan het woord

Kasia Kubica is 48 jaar oud en komt uit Polen. Sinds oktober 2021 is ze werkzaam bij BECIS | DIOR als gastvrouw. In haar werk als gastvrouw heeft Kasia veel contact met haar collega’s. Dit komt doordat ze elke dag op ons kantoor in Den Haag is om alles in goede banen te leiden.

Maak kennis met onze informatieprofessionals in opleiding

Wil je meer weten over het traineeship Open op Orde? Onze trainees Jacqueline, Maïco en Margot delen hun ervaringen over het traineeship tot nu toe! Je leest er alles over in de blogs hieronder.

Informatieprofessional i.o. aan het woord

Maico Mariën is 27 jaar oud en woont in Leiden. Hij kwam bij BECIS | DIOR terecht op aanraden van een vriend die hier al werkte. Maico vindt het leuk om te leren en wilde graag iets doen wat maatschappelijk relevant is. Zodoende is hij begonnen aan ons traineeship Open op Orde. Ondertussen is Maico een halfjaar bezig met het traineeship en zit hij op opdracht bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.   

Informatieprofessional i.o. aan het woord

Aylin Karaarslan is 24 jaar oud en woont in Den Haag. Op onze website kwam ze de traineeships van BECIS | DIOR tegen en ze besloot om gelijk te solliciteren. In haar sollicitatiegesprek kwam naar voren dat ons Open op Orde traineeship het beste bij haar zou passen omdat ze heel nauwkeurig werkt en erg van ordenen houdt. Inmiddels is Aylin al een halfjaar bezig met het traineeship en zit ze op opdracht bij de gemeente Lansingerland. 

Informatieprofessional i.o. aan het woord

Pieter is 29 jaar oud en woont in Katwijk. Hij is leergierig ingesteld en wilde daarom graag een traineeship volgen. Toen hij BECIS | DIOR tegen kwam op LinkedIn zag hij gelijk raakvlakken met zijn ervaring in het onderzoek. Daarnaast sprak het werken op opdrachtbasis hem aan. Inmiddels is Pieter drie maanden werkzaam bij ons als adviseur in opleiding Open op Orde.

Informatieprofessional i.o. aan het woord

"Ik ben Jacqueline en ik woon in Rotterdam. Na mijn studies Archeologie en Filosofie ben ik begonnen aan het traineeship Open op Orde. Het traineeship komt tot nu toe erg overeen met mijn stage bij de Universiteit van Leiden. Verder vind ik het prettig dat ik vanuit deze positie als volwaardig werknemer veel ruimte krijg om te leren en fouten te maken. Zo kom je er soms achter dat de dingen die je op voorhand minder leuk leken, uiteindelijk juist heel leuk zijn om te doen."

Informatieprofessional i.o. aan het woord

"Ik ben Margot, 25 jaar en ik woon in Den Haag. Voordat ik begon aan het traineeship Open op Orde bij BECIS | DIOR, heb ik de studies Internationaal recht en Internationale criminologie gevolgd. Tot nu toe ben ik heel blij dat ik het traineeship bij BECIS | DIOR ben gaan volgen. Het op orde brengen van informatie door verbanden te zien vind ik erg leuk."