Talentenpagina - BECIS | DIOR
Overslaan naar content

Maak kennis met de talenten van BECIS | DIOR!

Maak kennis met onze adviseurs (i.o.)

Heb je interesse in het traineeship informatie- en verandermanagement? Onze adviseurs (i.o.) vertellen je hieronder graag meer over hun ervaringen. Waarom kozen ze voor een traineeship? Wat hebben ze geleerd? En voor welke opdrachtgevers hebben ze gewerkt? Je leest er alles over in de blogs hieronder!

Adviseur aan het woord

Maak kennis met Bob, één van onze gedreven adviseur in opleiding uit het traineeship Informatie- en Verandermanagement. Het afgelopen jaar stond voor Bob in het teken van professionele groei, boeiende uitdagingen en het ontdekken van nieuwe carrière mogelijkheden. In dit interview delen lees je alles over het verhaal van Bob, waarin hij zijn ervaringen binnen het traineeship deelt en laat zien hoe hij zich heeft ontwikkeld tot een succesvolle adviseur. Ontdek wat het traineeship Informatie- en Verandermanagement voor de start van jouw carrière kan betekenen!

Adviseur aan het woord

Romé van Vroonhoven is 25 jaar oud en woont in Amsterdam. Ruim anderhalf jaar geleden was ze op zoek naar een organisatie waar ze meer kon leren over project- en verandermanagement. Ze kwam op onze website terecht en besloot te solliciteren. Er was meteen een klik en Romé merkte al gauw dat BECIS | DIOR een mensgerichte organisatie is. Toen bleek dat er ook voldoende mogelijkheden waren om te leren van de medior en senior adviseurs wist Romé zeker dat dit de organisatie voor haar was. 

Adviseur aan het woord

Nina van Eerden is 25 jaar oud en woont in Uitgeest. Ruim een jaar geleden ging ze online op zoek naar een traineeship waar de focus lag op adviseren en verandermanagement. Ze kwam BECIS | DIOR tegen en koos uiteindelijk voor ons traineeship informatie- en verandermanagement omdat ze hiermee in de hoek van overheidsorganisaties kon werken. Onlangs heeft Nina het traineeship afgerond en daarom mag ze zichzelf nu dan ook adviseur noemen.

Adviseur aan het woord

Petra Bothof is 28 jaar oud en woont in Rotterdam. Ze werd door een van onze recruiters benaderd voor het traineeship informatie- en verandermanagement en besloot, na een verdiepingsrondje op de website, te solliciteren. Inmiddels heeft Petra het traineeship afgerond en mag ze zichzelf officieel adviseur noemen.  

Adviseur aan het woord

Mijn naam is Emily kühne en ik volg sinds november 2021 het traineeship informatie- en verandermanagement bij BECIS | DIOR. Ben je benieuwd naar mijn ervaringen

Maak kennis met het interne team

Wil je weten hoe het interne team van BECIS | DIOR eruitziet? Onze collega's vertellen je graag meer over hoe het is om te werken voor BECIS | DIOR.

HR-medewerker aan het woord

Arjenne Hoogerbrug is 33 jaar oud en woont in Gouda. Ruim een jaar geleden ging ze op zoek naar iets nieuws omdat ze meer wilde investeren in haar eigen ontwikkeling. Het enthousiaste bericht van één van onze teamleiders advies en de focus op persoonlijke ontwikkeling wekte al gauw haar interesse.

Junior business developer aan het woord

Maaike Breggeman is 25 jaar oud en woont in Rotterdam. Via één van onze recruiters kwam ze bij BECIS | DIOR terecht en na een hele enthousiaste sollicitatieprocedure was ze meteen verkocht. Maaike kwam in dienst als sales support medewerker en ging na een halfjaar ons recruitmentteam ondersteunen. Binnenkort groeit ze door als junior business developer, de functie waar ze uiteindelijk terecht hoopte te komen.  

Teamleider advies aan het woord

Linda Bolkenstein-Mank is 36 jaar oud en woont in Gouda. Toen ze vorig jaar benaderd werd door één van onze recruiters voor de rol van teamleider advies, kwam het aanbod net te vroeg. Toch was haar enthousiasme gewekt en daarom besloot Linda na afloop van haar opdracht om zelf contact op te nemen voor de functie. Tot haar geluk stond de rol nog open en inmiddels versterkt ze al een halfjaar ons interne team.   

Salesmanager aan het woord

Fiona van Leeuwen is 52 jaar oud en woont in Amsterdam. Tot 4 jaar geleden werkte ze als accountmanager bij een IT-bedrijf waar BECIS | DIOR klant was. Hierdoor kende ze al een aantal van onze collega’s en was het geen moeilijke keuze toen ze gevraagd werd om onze organisatie te versterken. Ze werd al vrij snel onze salesmanager en is inmiddels ook leidinggevende van de informatiespecialisten. Tevens maakt ze onderdeel uit van ons managementteam.